مشاوره حقوقی رایگان - جعل کردن لیست جهاز که شورا فرستاده کارشناس نوشته طبق فاکتور

من لیست تنظیمی جهازم اسم وسایلها نوشته نشده بود و تو شورا برای قیمت کل دادن به اتحادیه و اونجا طبق فاکتور ها جلوی و سالها نامشان نوشته شد و بعضی هم تو فاکتور اسم نداشتن فقط قیمت نوشته شده و الان شوهرم تو اجرا وسایلمو نمیداد و میگفتند جعل کردم ایا نوشته ای که اتحادیه با قیمت و نام بعضی ها را در لیست نوشته جعل حساب میشه

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام حکم صادره باید اجرا بشود صرف ادعا همسرتان مانع اجرای حکم نمیشود