مشاوره حقوقی رایگان - جهيزيه

سلام
خواهر بنده ليست سياهه موقع ازدواج تهيه نكردن، ولي الان ميتونن ليست جهيزيه رو بنويسن و همسرش هم راضيه كه امضا و اثر انگشت بده كه طبق اين ليست جهيزيه براي خانومه. ميخواستيم بدونيم امضا و اثر انگشت شوهر كفايت ميكنه يا بهتره برن محضر و ليست رو محضري كنن؟
چون شوهرش اعتياد داره و خواهرم ميخواد قبل از درخواست طلاق مدارك مورد نياز رو در دست داشته باشه كه اگر بعدا شوهرش زير بار نرفت و اذيت كرد طبق ليست قانوني جهيزيه ش رو استرداد كنه
اصلا امكانش هست؟ يعني محضر چنين كاري ميكنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام امضای همسر واثرانگشت ایشون وتایید جهیزیه توسط ایشون کفایت میکند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . همان امضاء شوهر کفایت می کند ، بهتر است دو شاهد نیز آن را امضاء نمایند .

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلتم بله لیست سیاهه تهیه و به امضای زوج برسه. نیازی به ثبت محضری نیست

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام امضای همسر کفایت میکند و نیازی به مراجعه به دفترخانه نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تهیه لیست کفایت دلیل میکند ولیکن توصیه میکند دو نفر شاهد نیز ذیل انرا امضا نمایند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام امضا و اثر انگشت زوج كفايت ميكند و حتما دو نفر شاهد هم امضا نمايند
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله سند عادی با امضا شوهر ، کافی است و سند محضری لازم نیست