مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت

سلام با توجه به سوال قبلی و مشاوره تلفنی در مورد محجوریت پدر مرحومم ، دادگاه بدوی حکم محجوریت داده دادگاه تجدیدنظر حکم نقض محجوریت می دهد دیوان حکم تجدید نظر را در مورخه 91/10 نقض می کند و درخواست معاینات کاملتر میکند پدر در مورخ 92/1/29 مرحوم می شود و در مورخه 92/2 تجدیدنظر مجدداً حکم محجوریت صادر و در مورخه 92/8 دیوان حکم را تایید میکند منتهی در تاریخ 91/12 (حکم نقض دادگاه تجدیدنظر توسط دیوان جاری بوده) اقدام به خرید ملک نموده و با وکالت بلاعزل به همسر صیغه ای واگذار نموده تحت این شرایط چه حکمی نافذ می باشد حکم دیوان عالی یا حکم دادگاه تجدیدنظر لطفاً راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر دادگاه حکم حجر را صادر نماید حتما باید در دادنامه ، تاریخ محجوریت را مشخص نماید و اگر در زمان انعقاد قرارداد مالی ، یکی از طرفین محجور باشد ، قرارداد باطل است و شما باید دادخواست ابطال قرارداد را مطرح نمایید و ...
حالا با توجه
به تاریخ حجر که در دادنامه قید شده و تاریخ انعقاد قرارداد ، مشخص خواهد شد که معامله باطل بوده یا صحیح

در ضمن قرارداد وکالتی که پدر شما ، به همسر خود داده است ، با فوت پدر ، قرارداد باطل خواهد شد و دیگر قابلیت اجرا نخواهد داشت

و طبق قانون ، دادن وکالت نامه بلاعزل به همسر خود ، موجب مالک شدن همسر نمیشود بلکه وکالت برای انجام دادن امور اداری توسط وکیل است حتی اگر وکالت بلاعزل باشد مگر وکالت نامه همراه با مبایعه نامه باشد

جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

صرف وکالت فروش کافی برای انتقال نیست مگر در کنار ان مبایعه نامه تنظیم شده باشد که قابل ابطال می باشد.