مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه کارشناسی رسمی دادگستری

با سلام و احترام.
بنده حدودا 1ماه پیش بخاطر اینکه مستاجر به ملکم خساراتی وارد کرده بود از طریق شورا شکایت و درخواست کارشناس کردم. بعد از بازدید و ارسال نظریه ی کارشناس به شورا که حدودا 20 روز هم طول کشید بنده به دلایلی درخواست نظریه تکمیلی دادم اما دقیقا فردای آن روز با مستاجر به توافق رسیدیم که موضوع رو بین خودمون حل کنیم و از این شکایت صرف نظر کردم و دیگه پیگیری نکردم.
حالا امروز بعد از گذشتن 5 روز از درخواست نظریه تکمیلی، کارشناس به من پیام دادن که امروز نظریه رو ارسال کردم شما هم لطف کنید مابه التفاوت کارشناسی رو واریز کنید به حساب کانون کارشناسان.
من رفتم پیش منشی شعبه و گفتم من که از ادامه مراحل شکایتم صرف نظر کردم دیگه چه نیازی هست مبلغ کارشناسی رو واریز کنم؟ ایشون هم فرمودن اگر دیگه نمیخاید پیگیری کنید نیازی نیست مبلغ رو هم واریز کنید.
من به کارشناس پیام دادم که منشی شعبه گفته نیازی نیست مبلغ کارشناسی واریز بشه اما کارشناس همچنان میگه که این حرف درست نیست و قانونا باید واریز کنید این مبلغ رو.
حالا سوال بنده من این هست
با توجه به اینکه من دیگه نمیخام این قضیه شکایت رو پیگیری کنم آیا قانونا موظف به پرداخت مبلغ کارشناسی هستم یا خیر؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید هزینه کارشناس را پرداخت نمایید