مشاوره حقوقی رایگان - غصب زمین توسط شهرداری

با سلام. ما در سال 1358 زمینی به متراژ 344 متر در حریم جاده ترانزیت با عرض 10 متر خریداری کردیم. شهرداری 207 متر آن را به جاده و فضای سبز تبدیل کرده بدون اینکه به ما اطلاع دهد. حال که شکایت کرده ایم برای دریافت غرامت میگویند زمین اصلاحیه ندارد. اینکه اصلاحیه ندارد یعنی چه؟ و آیا میتونیم از طریق شکایت غرامت زمین را بگیریم؟ (باقی مانده زمین که 137 متر است، دارای سند است)

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله اگر زمین شما در طرح فضای سبز قرار گرفته میتوانید دادخواست مطالبه خسارت به نرخ روز را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه قیمت زمین طبق نرخ روز کارشناسی را به طرفیت اداره راه مطرح نمایید و اداره راه مکلف است قیمت مبلغ را بردارد