مشاوره حقوقی رایگان - حقوق معوق چند سال قبل

حقوق معوق چند سال قبل (4 سال) بایستی به نرخ روز حساب بشه؟ اگه به نرح روز باید حساب بشه بر اساس چه رابطه ای هست؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
یکی از شرایط بهره مندی از خسارت تأخیر تادیه ، این است که طلب به صورت رسمی مطالبه شده باشد، حسب اظهارنامه یا دادخواست و... و از این تاریخ خسارت تأخیر محاسبه می گردد.
اگر کارگر هستید، جهت مطالبه خسارت تاخير باید به دادگاه رجوع کنید نه اداره کار.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر جهت حقوق معوقه خود اقدام نموده ایید واز طریق اداره کار حکم وپرداخت گردیده است بابت دیرکرد پرداخت ان میتوانید از تاریخ قطعیت رای اداره کار نسبت به خسارت تاخیر تادیه دین اقدام نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام از زمان مطالبه تا زمان اجرای حکم، می توانید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه ثبت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه ثبت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه خواهد شد.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،میتوانید نسبت به تاخیر آن دادخواست مطالبه خسارت تاخیر نادیه مطرح نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر در اداره یا شرکت دولتی شاغل هستید خیر طبق روز پرداخت نخواهد شد. ولی اگر در شرکت خصوصی شاغل هستید اداره کار ، دستور پرداخت حقوق معوقه و خسارات را
صادر خواهد کرد و