مشاوره حقوقی رایگان - حقوق عقب افتاده نیروهای مسلح

باسلام بنده درسال 81 در حال انجام ماموریت گشت زنی مجروح شدم وبنده ازسال 92 حقوق بگیر شدم اما این 11سال عقب افتاده به من ندادن چجوری باید اقدام کنم بابت این 11سال معوقه باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول درخواست از نیروی مربوطه بعد اگر ندادند شکایت به دیوان عدالت اداری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را بنحو حضوری از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

ابتدائا مراجعه به ارگان مربوطه و در صورت عدم پاسخگویی با طرح شکایت در دیوان عدالت.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود مراتب از طریق یگان پیگیر شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع ابتدا از طریق مراجع ذی صلاح پیگیری و نهایتاً دیوان عدالت اداری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان و بیمه نیروهای مسلح پیگیری کنید