مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حقوق معوقه زوج به زوجه

سلام بنده مدت 2 سال است از تامین اجتماعی شکایت کردم و رای من به دادگستری امده با حقوق عقب مانده 10 ساله اما حق من را به خانم من دادند و چندین ملیارد پول من را خانم من نمی دانم با اجازه چه کسی بالا کشیده و خواستار وکیل گرفتن هستم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست نمایید از طریق سایت در خدمت هستم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از قسمت درخواست وکیل در سایت تقاضا دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تماس بگیرید تا موارد و موضوعات مربوطه تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
راه دفاع وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازمند بررسی کامل و جامع دارد⚖⚖ با ما تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بابت چی ؟ چنانچه از باب حقوق مالی زوجه بوده پیگیری نتیجه نخواهد داشت