مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

باسلام گزارش اصلاحی صادره توسط مستاجر اجرا نمیشود برای صدور اجراییه که ملک در کرج میباشد میتوانم از دفاتر قضایی تهران درخواست کنم یا حتما باید بروم از کرج اقدام نمایم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درخواست صدور اجراییه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی هر شهری امکان پذیر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید از همان محل اقامت خود لایحه صدور اجراییه نسبت به گزارش اصلاحی را بنمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میتوانید از دفاتر خدمات قضایی تهران هم در خواست صدور اجراییه نمایید