مشاوره حقوقی رایگان - وراث فرد بدون فرزند

عموی من فرزندی نداشت و در زمان فوتش خواهر و برادرهایش نیز فوت کرده بودند ایا من و سایر برادرزاده های ایشان جزو وراث عمویم هستیم البته همسر ایشان در قید حیات هستند.

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
اگر برادر و خواهر ها بعداز فوت عموی شما از دنیا رفته باشند، سهم الارث ایشان به فرزندان شان می رسد و در کنار زن عمو ارث می برند.
ولی اگر برادر و خواهر ها قبل از فوت عمو از دنیا رفته باشند، برادر زاده ها و خواهر زاده ها هیچ ارثی نمی برند، چون هیچ ارثی به پدر و مادر آنها نرسیده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه خواهر وبرادرهای عموی شما قبل از ایشان فوت کرده اتد لذا ارثنی به برادر زاده ویا خواهر زادها نخواهد رسید وتنها وارث زوجه عموی شما خواهد بود که فقط یک چهارم اموال وی به زن خواهد رسید و مابقی سهم حاکم شرع خواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه پدر شما در زمان فوت برادر زنده بوده باشد و بعد فوت کرده باشد ارث از طریق پدرتان به شما تعلق میگیرد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورتی که خواهر و برادر ها در زمان فوت عموی شما زنده بودند به فرزندانشان ارث می رسد در غیر اینصورت خیر فقط همسر ایشان ارث می برد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر چون در صورت فوت شخصی ، اگر وارث قبل از مورث فوت نمایید ، اولاد وارث ، از ماترک ، ارث نخواهند برد و فقط زوجه ، وارث محسوب خواهد شد و فقط 1/4 ماترک به زوجه خواهد رسید و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا مهریه زن متوفی کسر میشود. سپس یک چهارم به عنوان سهم الارث به زوجه داده میشود. و بعد نوبت به شما خواهر زاده ها و برادر زاده ها میشود.