مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مال مشاع

سلام
من با یک نفر شریک یک زمین هستم ولی من 50 متر و اون 450 متر او طرف این مکان چند تیکه کرده داره اجاره می ده و نه از بابت اجاره سوال می کنه نه به من اجاره می ده چون سهم من کمتر از 200 متر هست ثبت اجازه افراز نمیده من برای مزایده هم رفتم چون قیمتش بالاست فروش نمیره آیا دادگاه نمی تونه مال من جدا کنه من تا کی منتظر باشم تا طرف بخواد مال من بده

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
وقتی که ثبت عدم افراز داده یعنی قابل تقسیم نیست و شما میتونی به میزان سهمت اجازه از شریکت دریافت کنی...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید به نسبت سهم اجاره دریافت نمایید
یا خلع ید مشاعی مطرح نمایید چرا که تسلیم باید با رضایت شریک باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر با اذن شما در تصرفات مشاعی شما دخل وتصرف نموده میتوانید مطالبه قدرالسهم از اجاره مال مشاع را از وی بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شما باید فقط درخواست مزایده مجدد نمایید تا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید درخواست فروش کنید و یا متصرفین را خلع ید کنید.