مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مال مشاع

با سلام
بنده و دو برادر و پنج خواهرم به همراه مادرم در گاراژی که از پدرم به ما ارث رسیده شریک هستیم در زمان فوت پدرم بدلیل اینکه مستاجر گاراژ از تخلیه ملک خوداری میکرد اینجانب از ایشان شکایت کرده و ملک را تحویل گرفتم و از انزمان تا حالا با رضایت بقیه وراث اقدام به اجاره دادن ملک نموده ام و سهم هر کدام از وراث با توجه به سهمشان به حساب انها هر ماه واریز گردیده حالا پس از دو سال دو تا از خواهرهان بنده اعلام کرده اند که رضایتی در مورد اجاره نداشته اند و شروع به ایجاد مزاحمت برای کسبه و بنده نموده اند با توجه به اینکه قرار داد یکی از مستاجرین تمام شده و هیچکدام از وراث پولی ندارن که برای تخلیه به مستاجر بابت پول پیش بدهیم تکلیف من چیست ایا میتوانم قرار داد را تمدید کنم لازم به توضیح میباشد ملک در حال حاضر به مدت دوسال است که در تصرف مستاجر میباشد

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود در مال مشاع رضایت تمام شرکا شرط استفاده مال است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است

یک وکیل :

با سلام
تمدید اجاره متوط به رضایت تمام ورثه است.