مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف مستاجر در اجاره مال غیر

سلام، وقت بخير

شخصي يك طبقه آپارتمان را رهن و اجاره مي كند. مدت هم منقضي شده ولي كاشف به عمل آمده كه طبقه مورد اجاره فقط دو دانگ آن در مالكيت مادر موجر بوده و اين ملک سه مالک دارد. هر كدام دو دانگ. حال فرزند يكي از اين مالكين بدون اذن مادرش و ديگر شركاء اين طبقه را رهن و اجاره مي دهد. حال مبلغ رهن را نمي دهد و مستاجر اظهارنامه و تأمين دليل هم اقدام كرده. آيا مي تواند از اين موجر شكايت انتقال منافع مال غير مطرح كند يا خير؟ آیا تامین دلیل جنبه بازدارندگی دارد؟ یعنی موجر وجه ودیعه را باید پرداخت کند و بعد شورای حل اختلاف کلید مورد تخلیه را تحویل وی دهد؟ ممنونم

پاسخ ها :

اجاره مال مشاع عدم پرداخت ودیعه توسط موجر ودیعه مستاجر مستاجر موجر ملک مشاع تامین دلیل