مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای صدور سند مالکیت

سلام منزلی دارم فاقد سند رسمی و عادی هست میتوانم به موجب دادخواست تقاضای صدور سند مالکیت نمایم؟ خوانده دعوی من چه کسی هست؟ و خواسته چی بنویسم ؟ طبق کدام مواد قانونی تقاضا کنم؟ لازم هست قبل از دادخواست اقداماتی انجام بدم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ایا منزل سابقه ثبتی در اداره ثبت دارد؟
اگر سابقه ثبتی وسند دراداره ثبت دارد باید کسی که سند بنامش است راالزام به تنظیم سندرسمی کنید
اگر هم که سابقه ثبتی وسندرسمی دراداره ثبت ندارد باید از طریق اداره ثبت درخواست ثبت ملک کنید