مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند تعاونی مسکن

با سلام اینجانب مدیر ساختمان 25 واحدی هستم که چندین بار حضوری به تعاونی مسکن رفتم جهت تنظیم سند ولی متاسفانه هیچ اقدامی نکردند در این 5 سال حالا میخواهم اظهارنامه بنویسم به تعاونی مسکن که هر چه سریعتر اقدام کنند جهت تنظیم سند

پاسخ ها :

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام ابتدا قبل از هر اقدام قضایی طبق قانون و ایین نامه قانون تملک آپارتمانها سمت مدیریت خود را مستند بفرمایید و متعاقباً با توجه به صلاحیت و مرجع حل اختلاف در قراردادمربوطه با شرکت تعاونی که ظاهراً کمیسیون داوری اتاق تعاون می باشد طرح دعوا نمایید.

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

دادخواست الزام به
تنظیم سندبهدادگاه
بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
باید ابتدا مشخص شود چه عاملی موجب عدم امکان انتقال سند شده است بعضا تعاونی ها زمین را به صورت اجاره به شرط تملیک می گیرند و می سازند در این صورت امکان انتقال سند میسر نیست ...