مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت مجمع عمومی برای افزایش تعهدات مالی اعضا و تحمیل جریمه دیرکرد به اعضا بابت تاخیر انجام تعهدات

با سلام و خسته نباشید . آیا مجامع عمومی می توانند با اینکه در قرارداد فیمابین اعضای تعاونی مسکن جریمه تاخیر در انجام تعهدات قراردادی ذکر نشده ضریب جریمه ای برای اعضا بدون دستور جلسه و درج در آگهی مجمع تصویب و با اعمال فشار و عدم انجام تعهد اخذ نموده و در معین اعضا نیاورده و جزئ بهای تمام شده واحد حساب نکند و در حساب پیش دریافت که نوعی بدهی برای تعاونی محسوب می شود و با یک ثبت حسابداری معکوس و خروج وجه بدون عملکرد حیف و میل شود و در ضمن آیا بعد از تحویل واحد بشکل قطعی و دریافت وجه تنظیم سند و تحویل واحد طی صورت جلسه و گواهی تحویل کلید تعاونی می تواند ادعای تصرف عدوانی داشته باشد و بعد تحویل تشکیل مجمع نموده و مبلغ بهای تمام شده محاسبه شده توسط هیات کارشناسان رسمی دادگستری را افزایش دهد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی توانند. اقدامات در صورت اثبات غیر قانونی است و امکان شکایت دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
امکان مطالبه خسارت طبق نظر کارشناس رسمی وجود خواهد داشت البته با شرایط خاصی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است