مشاوره حقوقی رایگان - چک

اینجانب 5 ساله نماینده فروش یک شرکت هستم در حال حاضر به اختلاف حساب 105 میلیون تومانی خوردیم که بنده دست ایشون چک دارم ایشون میخوان روی چک ها اقدام کنند از تاریخ چک ها 3 ماه گذشته و اینکه چک ها یک سال پیش صادر شدند آیا چک ها حقوق هستند یا کیفری؟
و اینکه چه اقدامی بعد از اقدام ایشون باید انجام بدم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

حقوقی
اگر باید این حساب از طرف شما پرداخت شود میتونید اعسار و به صورت تقسیط بپردازید
در عیر اینصورت اطلاعات بیشتری ارائه کنید تا راهنمایی جامعتری بداتون داشته باشم