مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت واتساپ

با سلام من دندانپزشک هستم، یک زن متاهل شماره خودش رو به من داد و در اینستاگرام فالو کرد و پیام هایی داده شد، در یک پیام من به ایشان گفتم که ازشون خوشم اومده و بیش از حد نیاز به لب ایشان دست زدم، در پیام بعدی ایشان ناراحتیشو اعلام کرد و من عذر خواهی کردم بعد این خانم اسکرین شات گرفت و بلافاصله اقدام به درخواست پول کرد میخوام بدونم ایا با این یک پیام میتوانند شکایت بکنند و اینکه مجازات ان چیست؟

پاسخ ها :

اخاذی با اسکرین شات شکایت با استناد به اسکرین شات اسکرین شات