مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت مجازی با پیج فیک

ایشون از آشناها بودن با توجه به اینکه متوجه اقدام بنده به طلاق شده بودن
با پیج فیک به عنوان وکیل زن اومدن دایرکت بنده
و کلی اطلاعات گرفتن و صدا ضبط کردن و اسکرین شات گرفتن و
البته وکالت سرشون میشه
الان ادعای بیست میلیون پول از بنده دارن و تهدید به آبروریزی که از ریز زندگیم خبر دارن میکنن
بنده و خانوادمم به شدت آبرو داریم
آیا ایشون میتونه چنین ادعایی بکنه اخاذی کنه با نشر حرفا ؟
اینم اضافه کنم بنده بعدا فهمیدم که ایشون مرده و همون آشنای قدیمیه ولی رو حساب کمک بهشون اعتماد کردم
که باعث شده حرفا و تهمتای خیلی زشت میزنه و ادعای طلب داره البته مدرکی نداره
میتوته دردسر بشه؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بدون مدرک نمیتواند کاری از پیش ببرد البته حق شکایت برای شما از ایشان محفوظ می باشد.