مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام. بنده (زوجه) تقاضای طلاق دادم و پرونده در مرحله ی فرجام خواهی است ، در دادگاه منزل علیحده که یک روز پیش بود همسرم پیشنهاد طلاق توافقی رو داد و بنده هم قبول کردم قاضی متن طلاق توافقی رو نوشت و تقاضای منزل علیحده رو باطل کرد ، میخواستم بدونم که اگر بنده از طلاق توافقی پشیمون بشم باید چیکار کنم ؟ به کجا مراجعه کنم ؟ و بعد از لغو طلاق توافقی تقاضای طلاق یه طرفه بنده که در مرحله ی فرجام خواهی است لغو نمیشود ؟ و منزل علیحده رو دوباره باید شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر هنوز حکم دیوان صادر نشده بلافاصله به همان شعبه دیوان ، مراجعه نمایید و درخواست خود را مسترد بدارید و اعلام نمایید که از طلاق توافقی منصرف شده اید و ادامه رسیدگی را پیگیری نمایید
ولی اگر حکم قطعی طلاق توافقی ، صادر شده باشد شما میتوانید به دفترخانه نروید و همسر خود را طلاق ندهید ولی شما باید دوباره دادخواست طلاق یکطرفه را مطرح نمایید و ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما میتوانید تا زمانیکه صیغه طلاق توافقی منعقد نشده است از توافق حاصله عدول نمایید ومجددا نسبت به تهیه مسکن مستقل اقدام نمایید