مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام. خسته نباشید.
در شورای حل اختلاف برای طلاق توافقی صورت جلسه نوشتن و توافقات نوشته شدن و من هم امضا کردم. آیا در دادگاه میشود توافقات را تغییر دهیم یا کلا از طلاق انصراف بدم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله چون طلاق در صلاحیت شورای حل اختلاف نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید انصراف دهید یا تغییر دهید.
توجه داشته باشید اگر قصد ادامه زندگی مشترک ندارید بهترین کار طلاق توافقی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام می‌توان منصرف شد از طلاق ولی تعهدات شما پا برجا است

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام امکان انصراف از طلاق و بالتبع توافقات آن چنانچه منوط به طلاق شده باشند وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
شورا در این خصوص صلاحیت ذاتی ندارد و توافقات صورت گرفته در شورا تماما بلا اثر است

یک وکیل :

سلام بله این امکان وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طلاق توافقی تا لحظه آخر می بایست مبنا بر توافق باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در پرونده گذشت کتبی گذاشته‌اید نمیتوانیم چون عدول از گذشت مسموع نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله امکان تغییر وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید شرایط جدیدی را اعلام کنید یا نظر خود را تغییر دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید مطابق پرسش تغییر یا انصراف دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی توانید توافقات را تغییر دهید اما گر گواهی عدم سازش صادر شد سه ماه اعتبار دارد می توانید به دفترخانه برای طلاق در این مدت مراجعه نکنید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، اگر صورتجلسه شده باشد خیر ممکن نیست.