مشاوره حقوقی رایگان - مالیات خودروهای لوکس

عرض سلام . ایا خودرویی که یک میلیارد و دویست میلیون تومان قیمت دارد و سه دانگ به نام شوهر و سه دانگ به نام همسر او می باشد شامل مالیات خوردهای لوکس می شود ؟ سپاس

پاسخ ها :

محمدرضا پروانیان

محمدرضا پروانیان :

سلام و وقت بخیر.
درفرض سوال وحسب مدارک مثبته، چنانچه سه دانگ به نام زوج وسه دانگ بنام زوجه باشد و خودرو دیگری نداشته باشند، مشمول مالیات نخواهدشد. پاینده باشید