مشاوره حقوقی رایگان - قانون مالیات بر عایدی سرمایه در مورد خودرو

با سلام
اخبار ضد و نقیضی در مورد اعمال قانون مالیات بر عایدی بر سرمایه در مورد خودروهای برنده شده در طرح یکپارچه خودرو منتشر شده است، یکی از مسئولین گفته به تعداد اعضای خانواده تا سقف چهار خودرو شامل این مالیات نمیشه اما همزمان مسئول دیگری گفته تمام خودروهای عرضه شده از طریق سامانه یکپارچه شامل این مالیات میشه. مبلغ نهایی این مالیات بسیار زیاد خواهد بود. میخواستم بدونم طبق قانون خانواری که یک ماشین دارند و از طریق سامانه یکپارچه خودروی دومشون رو تحویل می‌گیرند باید این مالیات رو بپردازند یا خیر؟؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از وزارت صمت و یا شرکت خودروسازی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است بفروشند آری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره مالیات موضوع را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در مدت زمان مشخصی فروخته شود شامل مالیات میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در مدتی که مشخص شده بفروشید باید شصت درصد مالیات بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این یک گزاره خبری است . و یک گزاره حقوقی نیست تا پاسخ حقوقی دریافت کنید . به عبارت دیگر ، پرسش شما در زمره سوالات غیر حقوقی قرار دارد و یک سوال حقوقی نمی باشد ‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که نظر خود را می بایست مورد بررسی قرار گیرد