مشاوره حقوقی رایگان - مالیات خودرو

باسلام. من در سال 98ماشینمو تعویض پلاک کردم و فروشنده گفت عوارض و مالیاتش صفره الان که ماشینو فروختم 9میلیون عوارض و مالیات دراوردن ممنون میشم راهنماییم کنین میشه کاری انجام داد یا من باید پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در سال 98 تعویض پلاک به نام شما شده در حال حاضر در زمان فروش باید عوارض و مالیات را پرداخت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان ارسال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله اگر متعلق به مالک قبلی می‌باشد می‌توانید مطالبه نمایید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
بررسی کنید بدهی مربوط به چه سالهایی است، اگر مربوط به مالک قبلی باشد قابل مطالبه است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر مربوط به مالک‌قبلی خودرو است میتوانید دادخواست مطالبه دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر تقبل نموديد بايد پرداخت نماييد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

با توجه به اینکه شما قرارداد دارید و زمان خرید شما مشخص است بنابراین چنانچه بدهی پیش از قرارداد وجود داشته باشد به عهده مالک پیشین است و چنانچه حاضر به پرداخت نگردد میتوانید از طریق دادگستری و دادخواست مطالبه وجه اقدام به دریافت مبلغ مورد نظر نمایید

یک وکیل

قطعا در زمان تعویض پلاک تمامی عوارص ومالیات نقل وانتقال تصفیه میشود اما اگر به هر دلیلی این امر اتفاق نیفتاده باشد وعوارص ونالیات مربوط به سالهای قبل از خرید شما باشد وشما مرداخت آن را برعهده نگرفته یاشید میتوانید از فروشنده مطالبه کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
چنانچه این عوارض متعلق به مالک قبلی خودرو است میتوانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هنگام فروش و نقل و انتقال باید عوارض و گالیات خودرو توسط فروشنده پرداخت شود مگر خلافش توافق شده باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله دادخواست مطالبه وجه به ظرفیت فروشنده مبنی بر مالیات پرداخت شده کنید.