مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

سلام. اگر بنده رضایت برای تنظیم سند و چشم پوشی از خسارت برای دیرکرد سند بدهم و فروشنده فوت نماید میتوانم از وراث خسارت دیرکرد سند را نموده در صورتیکه رضایت محضری داده باشم و هنوز سند به نامم نخورده باشد ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر رضایت داده باشید برای دیرکرد، دیگه نمیتونی از رضایت خود برگردی اما سند را میتونی بگیری

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر رضایت به صورت ثبتی و در آن قید شده بابت کدام معامله می‌باشد خیر

محمد مهدی رییس زاده

جناب آقای محمد مهدی رییس زاده :

باسلام،اگر از حق مطالبه خسارت چشم پوشی نموده و حق مطالبه آنرا بدون شرط سلب نموده اید از آن نمیتوانید عدول نمائید مگر آنکه وراث در ایفای تعهد خود مبنی بر الزام به انتقال سند خودداری نمایند.