مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

باسلام من یه آپارتمان داشتم در یک مجتمع 4واحدی با4پارکینگ که فروختم معنی پارکینگ اختصاصی رو نمیدونستم و در قولنامه نوشتند دارای پارکینگ اختصاصی ولی بعد در سند دیدم نوشته پارکینگ مشاع، خریدار میگه ده میلیون از پولت رو نمیدم چون اختصاصی نیست، سند بنامش خورده، من فکر میکنم با املاکیه گاو بندی داشتن اخه تاخیر و فسخ خیلی بالایی زدن، امکان فسخ معامله هست؟ آیا من محکوم به پرداخت جریمه هستم؟ آیا میتونم تامین خواسته بگیرم و پولم ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام 1- امکان فسخ معامله وجود ندارد.2- اینکه محکوم به پرداخت جریمه می شود یانه ؛بستگی به مبایعه نامه شما دارد :ه آیا این شرط در آن وجود داردیا نه. هرچند به نظر نمی رسد که محکوم به پرداخت جریمه شوید.3- جای داد خواست تأمین خواسته نیست.