مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازنشستگی متوفی

باسلام. ... هستم من پدرم کارمند بود و سال 78 فوت نمود پس از فوت تا پارسال مستمریش را مادرم دریافت میکرد و ایشان هم سال 99 فوت نمود و الان من 43 سال دارم و 4سالی هست که مبتلا به بیماری سل ریوی شدم و طبق نظر فوق تخصص 75درصد ریه ام از بین رفته و توان هیچکاری ندارم تا آخرعمر..گفتم آیا حقوق پدرم درصورت تایید کمیسیون بمن تعلق میگیره؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما از کار افتاده محسوب بشوید بله مستمری پدر به شما تعلق میگیرد البته اگر. ..