مشاوره حقوقی رایگان - میزان حقوق مستمری از نامادری به فرزند معلول

باسلام میخاستم ببینم بعد از فوت پدرم که من تنها فرزند معلول وصعب العلاج او هستم ویک نامادری دارم آیا بعد از فوت نامادری حقوق کامل پدرم به من میرسه یا کلا حقوق نا مادریم سوخت میشه؟؟!درضمن پدرم از نامادری هیچ فرزندی نداره

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
بله به شما تعلق می‌گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به همسر پدرتان تعلق میگیرد. از کارافتادگی شما توسط کمیسیون پزشکی باید تایید گردد.

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

کل .حقوق که قبلاً تقسیم شده به شما پرداخت میشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الان هم می توانید تقاضای برقراری مستمری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد را بصورت حضوری از اداره مربوطه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از اداره مربوطه به صورت حضوری پیگیری کنید