مشاوره حقوقی رایگان - حکم اجرای احکام اجرا نشده و پرونده مختومه شده

با عرض سلام.
بنده در سال 95 از نظر قانون مرتکب جرم شدم، گذشته از جزئیات که شاکی پرونده از سارق واقعی شکایت کرده بود اما من جرم رو گردن گرفتم و از من شکایتی نکرده بود و غیره،..
بنده بعد از 5 روز زندانی شدن به محض رضایت شاکی آزاد شدم و پس از 5 ماه تمام حسابهای بانکیم تا سقف 100میلیون تومن توسط دادستانی مسدود شد.
و بدلیل عدم مراجعه بنده حکم غیابی صادر شد و به اجرای احکام محل سکونتم نیابت داده شد. بدلیل عدم مراجعه بنده در نهایت پرونده از محل سکونتم به اجرای احکام محل وقوع جرم برگشت شد و بلافاصله مختومه شد.
3-دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده به مرجع معطی نيابت در تاریخ 1399/02/25 صادر گردید
4-نسبت به شکایت ( شاکی ) علیه ( بنده ) مبنی بر سرقت مستوجب حد طی شماره (......... ) مورخ 1399/03/19 نيابت بلااقدام اعاده گرديد.
5-نامه صادره به شماره (............ ) مورخ 1399/03/20 با موضوع «ارسال مدارك» و گیرنده «شعبه اجراي احكام كيفري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان رباط كريم» ثبت گردید
پرونده مختومه شد.
سوال بنده اینه که مفهوم مرجع معطی چیه؟ و آیا مختومه شدن پرونده میتونه مانع زندان رفتنم توی این شرایط بشه؟ و آیا باتوجه به درجه 6 بودن حکم و گذشت 5 سال از وقوع جرم مرور زمان میتونه شامل این پرونده بشه و باعث اجرا نشدن حکم بشود؟
و با توجه به اینکه حکم طبق ماده 661 صادر شده و طبق نامه آقای روحانی با موضوع تخفیف مجازات و عفو محکومین به مجلس و تصویب مجلس در تاریخ 1399/2/23 آیا این تخفیف مجازات که مختصری در مورد ماده 661 توضیح داده شامل محکومیت بنده میشه؟
بنده طبق نوشته شده در حکم قضایی فاقد سابقه کیفری هستم.
عاجزانه ازتون خواهشمندم که راهنماییم بفرمایید. متشکرم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

مرجع معطی نیابت یعنی مرجع نیابت دهنده.بله میتوانید با توجه به شرایط طی لایحه درخواست تخفیف و تعلیق و ... بدهید