مشاوره حقوقی رایگان - معنی نیابت انجام و به مرجع معطی نیابت اعاده می گردد

با سلام و عرض ادب با توجه به اینکه مشتکی عنه در یک شهر دیگر است برا من چنین پیامی آمده است معنی آن چیست دقیق ممنون

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود یعنی کاری از آن دادسرا خواسته شده انجام داده و برگردانده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیابت به شهر دیگری داده بودن که جواب نیابت اومده

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام موضوع نیابت انجام گرفته و پرونده به شعبه نیابت دهنده اعاده شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کاری از دادگاه محل دیگری خواسته شده که انجام داده و برگردانده

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

نیابت به شهر دیگری داده بودن که جواب نیابت اومده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پرونده به شعبه نیابت دهنده اعاده شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع نیابت انجام شده و پرونده با تشکیل بدل به شعبه نیابت دهنده ارسال شده