مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه و مهاجرت

با سلام بنده سال 98 به علت بدحجابی و ممانعت از دستگیر شدن بازداشت شدم سال 99 به شش ماه حبس تعزیری و بیست ضربه شلاق که یک سال به حالت تعلیق در اومده محکوم شدم
مدت تعلیق من تموم شده الان گواهی عدم سوء پیشینه من زده فاقد محکومیت کیفری موثر ولی برای همسرم زده فاقد سابقه کیفری
این برای امر مهاجرت به کانادا برای ما مشکل ساز میشه؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

خیر در مورد شما به دلیل داشتم محکومیت اما گذشت زمان آن این عبارت را میزند.اصولا محکومیت کیفری موثر در سوابق کیفری می آید در جواب استعلام دستگاههای مربوطه پس اصولا استعلامات لازمه ی شما جهت مهاجرت به کاناندا محکومیت کیفری نشان نداده و مشکلی پیش نم آید