مشاوره حقوقی رایگان - شرایط و راه های قانونی پرداخت اقساطی افت قیمت

سلام خسته نباشید. بنده با یک خودروی پراید تصادف کردم و خسارت تعمیر و صافکاری رو بیمه ام پرداخت کرد به طرف. ولی طرف رفته شکایت افت قیمت کرده و 3میلیون و 200 محکوم شدم.. حکم ام قطعی شده و حکم جلب گرفته.. چطور میتونم قسطی کنم؟سند و جواز کسبی به نام ام ندارم و بیکارم. آیا راه حلی هست که بتونم قسطی کنم؟ اگه برم دادگاه بازداشت میشم؟ لطفا راهنمایی کنین. ممنون.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛باید دادخواست اعسار بدهید. اگر جواز کسب ندارید باید فیش حقوقی ببرید. اگر اعسار شما پذیرفته شود ،می توانید این مبلغ قسطی پرداخت کنید.