مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط

باسلام. همسرم به دلیل ضرب و شتم به 2سال حبس تعزیری و 60میلیون دیه محکوم شده است که اعسار او قبول شده است و یک سوم از حبس خود رخ گذرانده. آیا با درخواست آزادی مشروط او موافقت میشود؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛ بله به شرطی اینکه شرایط ماده 58 قانون مجازات اسلامی داشته باشد؛ماده58 قانون مجازات اسلمی :در مورد محكوميت به حبس تعزيري، دادگاه صادر كننده حكم ميتواند در مورد محكومان به حبس بيش از ده سال پس از تحمل نصف و در ساير موارد پس از تحمل يكسوم مدت مجازات به پيشنهاد دادستان يا قاضي اجراي احكام با رعايت شرايط زير حكم به آزادي مشروط را صادركند:
الف- محكوم در مدت اجراي مجازات همواره از خود حسن اخلاق و رفتار نشان دهد.
ب- حالات و رفتار محكوم نشان دهد كه پس از آزادي، ديگر مرتكب جرمي نميشود.
پ- به تشخيص دادگاه محكوم تا آنجا كه استطاعت دارد ضرر و زيان مورد حكم يا مورد موافقت مدعي خصوصي را بپردازد يا قراري براي پرداخت آن
ترتيب دهد.
ت- محكوم پيش از آن از آزادي مشروط استفاده نكرده باشد