مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

با سلام حدود 5 سال پیش من و سه نفر دیگه در موسسه مهر اقتصاد ضامن یک نفر شدیم مبلغ وام 30 میلیون و چک صادره از طرف ما 48 میلیون می باشد الان با دیر کردش شده 71 میلیون طرف هم نیست بانک هم اعلام کرده حکم جلب میگیره اولا حکم جلبش واقعی است ثانیا من نه پول دارم که بدم نه خانه نه ماشین تکلیفم چیست و از همه مهمتر در صورت پرداخت بدهی بانک طبق چه ماده و بندی میتونم از او شکایت کنم وآیا میتونم با طرح شکایت از او (وام گیرنده) حکم جلبش رو بگیرم با تشکر

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام در صورت اقدام و صدور اجراییه .و عدم پرداخت .عدم ثبت اعسار در مهلت یکماهه از ابلاغ اجراییه .جلب صادر میشود .در صورت پرداخت شما میتوانید به طرفیت وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه بدهید