مشاوره حقوقی رایگان - مزایده مغازه سرقفلی

سلام
پدر بنده از سال 70 مغازه رو به عنوان سرقفلی از شخصی که قبلا سرقفلی داشته خریداری کرد.در حال حاضر پدر بنده فوت کرده،ورثه صاحب ملک میخوان زمین رو مزایده بزارن واسه فروش
میخواستم بدونم میتونن بدون رضایت ما و بدون دادن حق کسب پیشه این کار انجام بدن و حکم تخلیه مغازه رو بگیرن،

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حقوق مالی متوفی و به تبع راث مشخص شود و پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون موجر و مستاجر 56 ، انتقال سرقفلی توسط مستاجر سرقفلی باید با موافقت مالک باشد
و اگر مستاجر سرقفلی بدون موافقت مالک ، سرقفلی را انتقال بدهد مالک میتواند دادخواست تخلیه را اقامه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق سرقفلی شما قابل فروش نیست و شما می توانید ملک را در تصرف خود داشته باشید.