مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

سلام و احترام
شوهر من 9 سال است فوت شده و دختر 12ساله ای دارم ولی پدربزرگشان زنده اند 85 سال سن دارند و هیچ کاری برای ما انجام نمیدهند، نه مالی و نه عاطفی فقط توقع دارند من دخترم را ببرم و اونها ببینند، میخواستم بدونم میتونم برای حکم رشد ایشان اقدام کنم. پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛ شما می توانید دادخواست رشیدن بودن دختر تان را ازدادگاه بخواهید. به شرطی که بتوانید برای دادگاه ثابت نمایید که تصرفات مالی دخترتان عقلائی می باشد.در ضمن دادگاه دختر شما را به پزشکی قانونی معرفی می کند.