مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن رای دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام

یکی از دوست را دانشگاه می خواست به علت "یک بند در آیین نامه آموزشی" اخراج کنه ، اما دیوان رای را به نفع دانشجو داد. من هر چقدر سرچ کردم در سایت دیوان نتوانستم آن رای را پیدا کنم. هیچ اطلاعاتی هم از آن شخص ندارم حتی اسم و فامیل، از چه طریقی میشه متن شکایت اون شخص را دید تا من هم مثل اون متن بنویسم و به دیوان شکایت کنم که بتونم رای موافق بگیرم.

با تشکر از شما

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

باید موضوع را با وکیل مطرح کنید و مشاوره بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شکایت اشخاص خصوصی است و کس نمی تواند به آن دسترسی داشته باشد . لیکن می توانید به داشگاه مراجعه نماید و از آنها تقاضا نمایید کمک تان کنند .