مشاوره حقوقی رایگان - احضاريه حضور در جلسه رسيدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطين

در خصوص شكايت عليه شما مبني بر تقلب و تغيير در ارقام و مشخصات شماره پلاک و شاسي موتور وسايط نقليه موتوري در وقت مقرر فوق جهت رسيدگي در اين شعبه حاضر شويد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در وقت مقرر در جلسه دادگاه شرکت نمایید و از خود دفاع نمایید و دلایل خود را ارائه بدهید و ...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابلاغ وقت رسیدگی که باید در ساعت مشخص وروز معین در جلسه رسیدگی حاضر شوید