مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدرشهید به خواهر مطلقه

سلام
مادرمن خواهرشهید هستن و 7ساله از پدرم جداشدن و الان حدود دوساله که پدرم فوت شدن
حقوق دایی شهیدم رو پدربزرگم میگرفتن که ایشون ده ساله فوت شدن و الان درحال حاضر مادربزرگم دریافت میکنن
میخاستم بدونم الان به مادر من که درامدی ندارند و ناچار به عملهای جراحی هستن که نمیتونن بخاطر شرایط مالی انجام بدن مستمری و حق بیمه میرسد یا خیر؟
ایا باید تحت تکفل مادربزرگم باشند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مادرتان مجرد بوده وشاغل نباشد وتحت تکفل پدرشان باشند بله میتنری خاتواده شهدا بوی تعلق خواهد گرفت در غیر اینصورت خیر