مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار در محضر

باسلام خریدار واحد مسکونی اینجانب شرط حضور در محضر را با کاهش 20 میلیون ار مبلغ مبایعه نامه را خواسته وای در شرایطی است که بیش از یک ماه از قرار قبلی به ایشان فرصت داده ام خریدار میگویید به نفعته که پیشنهادم را قبول کنی که اگه شکایت کنی تا یک سال دیگه هم به پولت نمیرسی .‌. ضمنا قرار محضر فردا 15 بهمن میباشد. لطفا راهنمایی فرمایید که چیکار کنم. با تشکر.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شرط را قبول نکرده با ارسال اظهارنامه ضمن اعلام امادگی برای انتقال ملک درخواست مطالبه باقیمانده ثمن ویا اگر شرط فاسخی دارید انرا مطالبه کنید