مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت یا فسخ قرارداد

سلام بنده در تاریخ 12 شهریور 99 زمینی را در بنگاه معامله و قولنامه نوشتن و مقرر شد من نصف پول زمین در هنگام قولنامه پرداخت شد و ظرف یک ماه در محضر پس از به نام زدن الباقی را دریافت نمایم سند دفترچه ای بود پس از مراجعه به محضر اعلام شد که برای به نام زدن نیاز به تک برگ میباشد و مدت حضور در محضر به همین دلیل سپری شد تا اینکه 1 ماه پیش سند تک برگ آماده شد اما خریدار از حضور در محضر استنکاف می ورزد برای دریافت پول و یا خسارت و یا فسخ قرارداد چه کاری میشود انجام داد ؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت الباقی ثمن معامله

مجتبی هدایتی

جناب آقای مجتبی هدایتی :

سلام، بدون مطالعه شرایط قردادی امکان پاسخ موردی به سوال شما وجود ندارد ولی علی الاصول میتوانید دادخواست مطالبه باقی مانده ثمن معامله را مطرح نمایید