مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب

سلام خسته نباشید واقعا متشکرم از وکلای عزیز
بنده مبلغی پول از شخصی طلب کارم خبر دار شدم در پرونده ای حاکم شده و قراره از سپرده دادگستری پول بحسابش واریز کنن ولی تاریخ دقیقشو نمیدونم بمحض اینکه پول واریز بشه حسابشو خالی میکنه یکی از دوستام ده میلیون تومان از همین شخص طلب کاره و فیش واریزی و شاهدم داره ایا میتونه حسابشو توقیف کنه که چنانچه دادگستری پول رو براش واریز کرد من وقت تامین خواسته و توقیف وجه رو تو حسابش داشته باشم ؟؟ و ایا سپرده دادگستری شخص ثالث تلقی میشود ؟؟ متشکرم

پاسخ ها :

معصومه قلخانی

معصومه قلخانی :

سلام،اگر رای قطعی دارید میتونید توقیف کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعات حساب بانکی ان شخص را میدانید میتوانید از طریق کدملی تقاضای توقیف و مسدودی حساب را نمایید .جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله باید ابتدا دادخواست مطالبه وجه را مطرح نماید و سپس درخواست تامین خواسته مطرح نماید و درخواست توقیف این مبلغ را نماید