مشاوره حقوقی رایگان - جايگزينی فرزند به جای پدر كه كارمند رسمي بوده و فوت شده و ايثارگري زير ٦ماه دارد

سلام
پدر من كارمند رسمي بودند و به تازگي فوت كردند، ايشون ايثارگري زير ٦ماه دارند و من به عنوان نيروي شركتي در همان اداره مشغول به فعاليت هستم
آيا امكان جايگزيني من به جاي پدرم به عنوان نيروي قراردادي هست؟

پاسخ ها :

جایگزینی فرزند ایثارگر به جای پدر جایگزینی فرزند به جای پدر