مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زنا

باسلام خدمت اساتید محترم،، دو سوال داشتم یکی اینکه خانم شوهردار و دو بچه دارم برای گرفتن حقوق معوقه ام که جایی کار میکردم اداره کار شکایت کردم، کارفرما اومد تهمت زد دزدی کردم و با یکی از اقوامش رابطه نامشروع داشتم و گفت اون شخص میاد شهادت میده،،، چجوری میتونم اعاده حیثیت کنم؟؟؟ تهمت زدن به همین راحتیه؟
سوال دومم اینکه با ضبط کردن صدای شخص میتونم موارد خودم رو اثبات کنم؟که مثلا اخراجم کردن از کار و حق و حقوقم ندادن و تهدید کردن و فلان
لطفا راه کاری سرراهم بذارین که از حقم دفاع کنم، ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام باری اخراج غیر قانونی به اداره کار شکایت کنید، صدای ضبط شده بعنوان اماره قابل قبول هست و باید با دلایل دیگر باشد تا قاضی به یقین برسد