مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرزند فوت شده

دختری هستم 29 ساله عقد بودم شوهرم فوت شدن با مادرم زندگی میکنم مادرم از پدرم طلاق گرفتن دارایی های مادرم خونه پول بانکی به نام من هست اگر من فوت کنم ایا پدرم ارث میبرد؟؟ چکاری میتوانم انجام دهم که بعد از مرگم چیزی به پدرم نرسد چون هیچ حقی بر گردن من ندارد و هیچ رابطه ای با یکدیگر نداریم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بله ارث میرند.درقالب صلحنامه به کسی که دوست داریدانتقال دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اموال خود را به مادر یا هرکس تمایل دارید صلح کنید در اینصورت تا خود زنده هستید استفاده میکنیدو بعد هم به کسی که صلح کردین منتقل میشود