مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر بزرگ

باسلام. حدود 30 سال پیش پدربزرگم فوت کرد و بعد چند سال پدرم نیز فوت کرد. در زمانی که پدر بزرگم مرحوم شد وراثش گواهی انحصار وراثت دادند که اسم پدرم جزو وراث ثبت شده و بعد فوت پدرم من هم گواهی انحصار وراثت دادم. از پدربزرگم زمینی موجوده‌ با توجه به اینکه با عموم و عمه هام در ارتباط نیستم و فقط گواهی انحصار وراثت پدر بزرگ و پدرم را بهمراه کپی برابر اصل از زمین را دارم برای گرفتن سهم الارثم نسبت به زمینی که به اسم پدربزگم هست چه اقداماتی میتوانم انجام دهم. اگه کامل بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید تحریر و تقسیم ترکه مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تقسیم سهم الارث و تعیین حصه نر یک از وراث را تنظیم کنید تا رسیدگی شود و تمامی مدارک را ضمیمه کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید