مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خسته نباشید
پدر من در سال 96 و پدر بزرگم در سال 98 فوت کرده اند و هنوز ارث پدرم تقسیم نشده است و ما دو برادر و یک خواهر و مادرم و مادر بزرگ پدری وارث او هستیم .
حالا ایا به پدر بزرگم که فوت کرده است ارثی تعلق میگیرد ؟؟ اگر به او چیزی تعلق میگیرد ایا به وراث او یعنی به عمو و عمه من میرسد؟؟ و برای تقسیم نیاز به حضور تمام انها هست ؟؟

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

پدربزرگ بعدازمرحوم پدرت فوت کرده لذاازپسرش ارث می بردواین ارث وارث پدربزرگ هم می رسد

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

پاسخ تمام سوالات شما بله هست