مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرزند فوت شده قبل از پدر

پدرم قبل از پدربزرگم فوت شده، اطلاع دارم که طبق قوانین ارثی از پدربزرگم نمیبرم اما سوالم اینه قانون شرایط خاصی برای این مورد نداره چون پدر من به مرگ طبیعی فوت نکرده و به دست عموم به قتل رسیده. این اتفاق بیست سال پیش افتاده. آیا قانون گذار فکر نکرده این قانون در مورد ارث باعث همچین اتفاقاتی میشه؟ همین قانون باعث شده من هم پدرم رو از دست بدم هم هیچ حقی از ثروت کلان پدربزرگم نداشته باشم در ضمن چون در دوران کودکی من این اتفاق افتاده نمیتونم ثابت کنم که علت این اتفاق چی بوده. هیچ قانون متممی برای این شرایط در نظر گرفته نشده؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر قانون هیچ شرایط خاصی در اینمورد نداره و باید وراث حین الفوت باشد