مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو

سلام. وقت بخیر
بنده خانمی هستم که امروز صبح با ماشین در حال رفتن به سر کار بودم که یک پراید سفید رنگ با سرعت پایین جلوی من توی خط سبقت در حرکت بود. من با بوق زدن ازش خواستم کنار بره ولی راننده که یک اقا بود. با اشاره انگشت به من بی احترامی کرد. (هم راننده و هم سرنشین بغل دستش) و این کار را چندین و چند بار تکرار کردن. و حتی تا یک مسیر نسبتا طولانی با چپ و راست شدن در جلوی من به من اجازه عبور نداد و حتی یکبار در خط سبقت جلوی من ترمز کرد و کلا وسط خیابون توقف کرد که صدای راننده های دیگه هم در اومد که چرا راه رو بند اورده. من پلاک این ماشین رو یادداشت کردم. و میخوام ازش شکایت کنم (بخاطر بی احترامی با حرکات دست) که فکر نکنه چون من زن بودم میتونه اینجوری بی احترامی کنه و کسی هم کاریش نداشته باشه اونم تو مملکتی که مثلا مردمش مسلمونن. چکار باید بکنم؟ فقط شماره پلاک و مشخصات ظاهری خودرو را دارم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام شماره پلاک به تنهایی کفایت نمیکند اگر مسیردوربین وجود دارد دوربین ها را هم چک کنید ویا اگر شاهد دارید با معرفی شهود اعلام شکایت کنید