مشاوره حقوقی رایگان - پرسش

من راننده تاکسی هستم چند روز پیش مسافر رسوندم درحال برگشت بودم با دوتا جوان که ماشین جلوی من بودم درگیر شدم که یکیشون با مشت زد تو بینی من و با لگد زد به بیضه من الان رفتم پزشک قانونی نامه گرفتم ولی من فقط از طرفم شماره پلاک دارم خوشبختانه پلیس محل یا کیوسک محلی که دعوا شد ان دوجوان میشناسه و میگن ماله این محل هست خواستم بدونم با پلاک ماشین به نتیجه ای میرسم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ازطریق پلاک مشخصات وهویت شان را دادسرااستعلام واحضارشان میکند